Yrityksellä on esteitä, miten ylität ne?

Yhteistyö Yhteistyö
Henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä eläinten, esimerkiksi hevosten kanssa, tietävät, kuinka pienillä ja huomaamattomilla liikkeillä saadaan aikaan vaativia liikesuorituksia.
Este- ja kouluratsastuksessa ratsastaja ohjaa hevosta sormillaan, painoavuillaan ja jaloillaan vaativiin suorituksiin. Osaavan ratsukon sulavaa yhteistoimintaa katselee mielellään. Hyvään tulokseen pääsee vain ratsastajan ja hevosen tinkimättömällä yhteistyöllä ja -harjoittelulla.
Näin pitäisi olla myös työelämässä. Ne yritykset, jotka menestyvät ovat tiedostaneet asiakkaiden ja henkilökunnan yhteistyön merkityksen - asiakastyytyväisyyden.
Nämä yritykset ovat tehneet oikeita liiketoiminnallisia ratkaisuja ajoissa ja menestyneet muita paremmin myös vaikeina aikoina.
Ratsastustermiä käyttääkseni yrityksen johdon on suunniteltava ennakolta koko radan ratsastaminen. Yrityksen eri yksiköt huolehtivat sen jälkeen omista vastuistaan eli kuten ratsastaja ja hevonen omien radalla olevien eri vaikeusasteen esteiden ylityksistä.